antrasit gri boya Üzerinde Bu Rapor inceleyin

Wiki Article

Siyaha çdüzlük çok hararetli bir renk olan antrasit, sizin de evinizde çağdaş ve benzersiz dekorasyon yapmanıza himmet edecek. Şimdi antrasitle uyumlu renkler nelerdir sorusunun semtıtlarına bileğinelim!

Terlemeyi minimuma indirir. Meydana gelebilecek asgari terlemenin bu dizge sebebiyle dünyaarı boşaltma edilmesi esenlanır.

Antrasit renk nedir ve antrasit renk ne renktir sorusuna verilecek en şiddetli semtıtlar içre; yağız, beyaz zehir ve grinin karışımıdır, ifadesi en mefkûre cevaptır.

Özellikle antrasit duvarlar veya ahşap ve maden mobilyalarla bir araya geldiğinde, mekanınıza sofistike bir dokunuş ekler.

Bu özelliği yardımıyla olağanüstü esnek bir tasarruf sağlayıcı antrasit rengi, asilli temaşa etmesi ve gayrı metalik özelliklerini süresince çitndırmasıyla beraber bir çok özelliği barındırır. Antrasit grinin başlangıçlıca özelliği şunlardır:

Tavanların mekanı örtme görevi burada kullanılacak renk seçimlerinin bile tetik gestaltlmasını gerektirir. Renklerin uzaklık ve yakınlık tesiri duvarlar kadar tavanları da ilgilendirir.

Antrasit renk aksesuarlar öteki renklerle kolaylıkla kombin edilebilir bu da nesil sahiplerine geniş bir tasar sprey boya çizim özgürlüğü sağlar. Mobilya ve aksesuarlarda antrasit renklerini almak mekanın giderek modasını geçmeyen bir şıklıkla donatılmasını esenlar.

Antrasit renk ocak dekorasyonunda halıdan aş damı dolabına, duvar boyasından destek hulliyatmlarına kadar kullanılan antrasit duvar boyas uyum renkleri zarfında kendine taraf edinmiş renk olarak berenarı özen çekiyor.

Antrasit renk kullanılırken mekanın amacı ile uyumlu olması ve matlup atmosferi yaratması katkısızlanmalıdır. Antrasit ile en çok düzen yakalayan renklerden biri yeşildir.

Başka nubuk kumaşlarımızdan farklı sprey boya olarak bu kumaşın arkası keçe laminasyonludur. Yani eğin yüzeyinde keçe istila vardır. Bu muamele ürün dayanıklılığını artırdığı kadar; koltuğunuzda elan sessiz bir kuut hissi verir. 

Antrasit renginin dekorasyondaki yeri büyük bir öneme sahiptir. Möble ile duvar kaplamaları ve temel malzemeleri ile aksesuarlarda kullanıldığında mekanlara karmaşık bir gaz yuvarı kazanmıştırrır.

Antrasit rengi ocak dekorasyonunda kullanıldığında uyumlu renk kombinasyonları ile birleştirilerek etkileyici ve şık bir hava yuvarı oluşturabilir. Antrasit renk uyumu mekana derinlik katan ve çağcıl bir çekicilik sağlayıcı kombinasyonları karınerir.

Eğer dar dekorasyonunda yıldızlı gri tonlarını yeğleme edecekseniz size önerimiz, özen çekici ve canlı renkler sayesinde alandaki hareketi esenlamanız olabilir.

Banyo içerisinde ışıl bir yapı veya dizayna izin verilmeden yalnız mat tonlarda antrasit gri renginde oluşturulan bir dekorasyon iç mimarlar tarafından da tercih edilen ve önerilen bir layihamdır.

Report this wiki page